When it counts,
count on us.

Wij zijn KAEFER

KAEFER Benelux is dé specialist op gebied van multidisciplinaire onderhouds- en projectoplossingen in de industrie. Onze diensten omvatten onder andere stellingbouw/steigerbouw, isolatie en asbestverwijdering, aangevuld met aanverwante activiteiten. Wij verrichten onze werkzaamheden op een uiterst vakkundige, efficiënte, klantgerichte en veilige wijze op diverse grote en kleine projecten in de Benelux. KAEFER Benelux is onderdeel van de multinational KAEFER in Bremen; een familiebedrijf dat al vele jaren tot de absolute wereldtop behoort op het gebied van industriële dienstverlening. Voortdurende ontwikkeling van personeel, methoden en producten staat bij KAEFER hoog in het vaandel!

KAEFER heeft wereldwijd een scala aan mogelijkheden op verschillende plaatsen voor beginnende medewerkers, ervaren professionals, maar ook managers en toekomstige managers.

 Ontdek KAEFER op www.kaefer.com

Film

Vacatures in België

Vacatures in Nederland

Vacatures in Luxemburg

Interesse om meer van ons te weten?

 
Toegang is succes.

De eerste stap bij het aanpakken van een uitdagend project is het verkrijgen van toegang tot het project. Maar toegang is er in vele soorten en maten. Van steigers tot hoogwerkers en andere gespecialiseerde methodes: KAEFER biedt het hele spectrum aan oplossingen om zelfs de meest uitdagende en moeilijke projecten aan te pakken.

Ontdek KAEFER op www.kaefer.com

 

Partnerschap