Page path:

Vertel ons uw verhaal.

KAEFER Benelux is dé specialist op gebied van multidisciplinaire onderhouds- en projectoplossingen in de industrie. Onze diensten omvatten onder andere stellingbouw, isolatie en asbestverwijdering, aangevuld met aanverwante activiteiten. Wij verrichten onze werkzaamheden op een uiterst vakkundige, efficiënte, klantgerichte en veilige wijze op diverse grote en kleine projecten in de Benelux. KAEFER Benelux is onderdeel van de multinational KAEFER in Bremen; een familiebedrijf dat al vele jaren tot de absolute wereldtop behoort op het gebied van industriële dienstverlening. Voortdurende ontwikkeling van personeel, methoden en producten staat bij KAEFER hoog in het vaandel!

KAEFER heeft een scala aan mogelijkheden op verschillende plaatsen voor beginnende medewerkers, ervaren professionals, maar ook managers en toekomstige managers over de hele wereld.

Alle rekrutering bij KAEFER wordt lokaal en onafhankelijk gedaan door de verschillende bedrijven, daarom raden we u aan om eerst een land en een bedrijf te selecteren en vervolgens rechtstreeks bij hen te solliciteren.

Vacatures in België

Vacatures in Nederland

Vacatures in Luxemburg