Over ons

When it counts, count on us

KAEFER Benelux is dé specialist op gebied van multidisciplinaire onderhouds- en projectoplossingen in de industrie. Onze diensten omvatten onder andere stellingbouw/steigerbouw, isolatie en asbestverwijdering, aangevuld met aanverwante activiteiten. Wij voeren onze werkzaamheden uit op een uiterst vakkundige, efficiënte, klantgerichte en veilige wijze op diverse grote en kleine projecten in de Benelux. KAEFER Benelux is onderdeel van de multinational KAEFER in Bremen; een familiebedrijf dat al vele jaren tot de absolute wereldtop behoort op het gebied van industriële dienstverlening. Voortdurende ontwikkeling van personeel, methoden en producten staan bij KAEFER hoog in het vaandel!

KAEFER heeft wereldwijd een scala aan mogelijkheden op verschillende plaatsen voor beginnende medewerkers, ervaren professionals, maar ook managers en toekomstige managers.

Onze diensten

Isolatie
Stellingbouw
Asbestverwijdering
Passieve brandveiligheid
Multidisciplinaire diensten

KAEFER BENELUX in cijfers

1000

werknemers

200

projecten in BeNeLux

100

jaar ervaring

Toegang is succes

De eerste stap bij het aanpakken van een uitdagend project is het verkrijgen van de toegang hiertoe. Deze toegang is er in vele soorten en maten. Gaande van steigers tot hoogwerkers en andere gespecialiseerde methodes: KAEFER biedt het hele spectrum aan om zelfs de meest uitdagende en moeilijke projecten aan te kunnen pakken.

Aflevering “How it´s done”  –  KAEFER Nederland

Ontdek de KAEFER groep